ADMON Consultancy & Services onderscheidt zich door een combinatie van professionele deskundigheid, zakelijkheid en maximale flexibiliteit.

Wij bieden secretariële ondersteuning op maat aan organisaties in de profit en non-profit sector, die willen voorkomen dat hun continuïteit hapert of stagneert.

Misschien herkent u het wel?
U gaat rennend de deur uit naar uw afspraak. In een ‘flits’ realiseert u zich, dat de afspraak niet is voorbereid en de beloofde mails niet verstuurd zijn. U komt tot de conclusie dat het zo niet kan. Afgezien dat een dag niet meer uren heeft, weet u ook dat de gewenste groei en professionalisering van uw onderneming op deze wijze zal stagneren.

Wellicht vraagt u zich dan af “waar haal ik snel een goed opgeleide en ervaren officemanager, (directie) secretaresse of notulist vandaan?”
Bij secretariële ondersteuning bieden wij u de helpende hand die u op dat moment nodig heeft en draait het om vertrouwen en een toegevoegde waarde zijn. Een deel van uw verantwoordelijkheden wordt door mij overgenomen en in sommige gevallen gaat het hierbij om vertrouwelijke informatie. Na overleg waarin de wensen en eisen zijn aangegeven bieden wij een dienst op maat aan!

Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Dat doen we door écht mee te denken en uw verwachtingen te overtreffen. 

Diensten:
Management- en Projectondersteuning
Personal Assistant-PA
Virtual Assistant-VA
Notuleerservice

Door de inzet van ADMON Consultancy & Services behoudt uw organisatie – ook in drukke en hectische tijden – een betrouwbare en professionele uitstraling!