ADMON services onderscheidt zich door een combinatie van professionele deskundigheid, zakelijkheid en maximale flexibiliteit.

Wij bieden secretariële ondersteuning op maat aan ondernemers in de profit en non-profit sector, die willen voorkomen dat hun continuïteit hapert of stagneert.

ADMON services garandeert een perfecte ondersteuning op een hoog niveau, die zelfstandig, maar in nauw overleg met onze opdrachtgevers wordt ingevuld. Bij secretariële ondersteuning draait het om vertrouwen en een toegevoegde waarde zijn. Een deel van uw verantwoordelijkheden wordt door mij overgenomen en in sommige gevallen gaat het hierbij om vertrouwelijke informatie. U kunt ervan verzekerd zijn, dat dit bij mij in goede handen is. Ik streef naar langdurige opdrachten, zodat de samenwerking écht een toegevoegde waarde is.

U heeft niet alleen betrouwbare leveranciers en afnemers nodig, maar ook een helpende hand die het secretariële deel binnen uw organisatie afhandelt en de kwaliteit in combinatie met vakkundigheid en continuïteit waarborgt. De secretariële werkzaamheden kunnen structureel of incidenteel tijdens ziekte, vakantie of onverhoopte toename van de werkzaamheden worden overgenomen. Het is maar een kleine greep uit de vele reden om de diensten van ADMON services in te schakelen. 

Diensten:
  Management- en Projectondersteuning
  Personal Assistant-PA
  Virtual Assistant-VA
  Notuleerservice