ADMON services biedt secretariële ondersteuning in de ruimste zin van het woord, waarbij de begrippen kwaliteit en flexibiliteit worden gewaarborgd!


Misschien herkent u het wel?
U gaat rennend de deur uit naar uw afspraak. In een ‘flits’ realiseert u zich, dat de afspraak niet is voorbereid, de beloofde mails niet zijn verstuurd en de achterstand niet ingelopen wordt. Afgezien dat een dag niet meer uren heeft, weet u ook dat de gewenste groei en professionalisering van uw onderneming op deze wijze zal stagneren.

Wellicht vraagt u zich af?
“Waar haal ik snel een goed opgeleide en ervaren officemanager, (directie) secretaresse of notulist vandaan?”. Als de secretariële helpende hand bied ik u op dát moment wanneer u het nodig heeft. Na overleg waarin de wensen en eisen zijn aangegeven bied ik een dienst op maat aan.

Mijn ambitie
Mijn ambitie is om als vaste kracht binnen uw organisatie te functioneren en de complete secretriaatsvoering te beheren. Groot voordeel is dat er geen kennis verloren gaat en ik écht een toegevoegde waarde ben.  

Door de inzet van ADMON services behoudt uw organisatie – ook in drukke en hectische tijden een betrouwbare en professionele uitstraling!