ADMON services biedt secretariële ondersteuning in de ruimste zin van het woord, waarbij de begrippen kwaliteit en flexibiliteit worden gewaarborgd!

Misschien herkent u het wel?
U gaat rennend de deur uit naar uw afspraak. In een flits realiseert u zich dat deze afspraak niet is voorbereidt, de beloofde e-mails niet zijn verstuurd en de achterstand niet wordt ingelopen. Ondanks uw harde werk, weet u ook dat de gewenste groei, continuïteit en professionalisering van uw onderneming op deze wijze zal stagneren.

Wellicht vraagt u zich af?
“Waar haal ik snel een ervaren officemanager, (directie) secretaresse of notulist vandaan?” ADMON services biedt de secretariële helpende hand die u nodig heeft. Na overleg, waarin de wensen en eisen zijn aangegeven, ontvangt u secretariële  ondersteuning op maat.

Mijn ambitie
Mijn ambitie is om als vaste kracht binnen uw organisatie te functioneren. Groot voordeel is: dat er geen kennis verloren gaat en ik écht een toegevoegde waarde ben.  

Door de inzet van ADMON services behoudt uw organisatie – ook in drukke en hectische tijden een betrouwbare en professionele uitstraling!