Welkom bij ADMON services

 

Zijn wij ook uw secretariële duizendpoot?”

Misschien herkent u het wel?
U gaat rennend de deur uit naar uw afspraak. In een ‘flits’ realiseert u zich, dat de afspraak niet voorbereid is en de beloofde mails niet verstuurd zijn. Onderweg stelt u uzelf de vraag: waarom u niet meer tijd heeft genomen om deze afspraak voor te bereiden en de beloofde mails niet door u verstuurd zijn?

Of uw klant er nu wel of niets over zegt, u weet het wel, dit gesprek is onvoldoende voorbereid en de beloofde mails zijn niet door u verstuurd. U komt tot de conclusie dat het zo niet langer kan. Afgezien dat een dag niet meer uren heeft, weet u ook dat de gewenste groei en professionalisering van uw onderneming op deze wijze zal stagneren.

Om een betere balans te krijgen, bieden wij uw ‘een helpende hand’. Wij verzorgen de werkzaamheden die geregeld moeten worden en fungeren als sparringpartner en rechterhand, zodat u zich 100% kunt richten op uw core business. Als “secretariële duizendpoot” helpen wij specialisten en experts te schitteren in hun vakgebied!

Wij garanderen een passende secretariële ondersteuning die uw eigen werk makkelijker maakt en u zo tijd en geld bespaard. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Dat doen we door écht mee te denken en uw verwachtingen te overtreffen. We werken snel, gedegen en op basis van interessante en transparante tarieven.

ADMON services biedt secretariële ondersteuning aan in de ruimste zin van het woord, waarbij de begrippen kwaliteit en flexibiliteit worden gewaarborgd.

Heeft u een vraag of een verzoek, neem dan gerust contact met ons op.